Отново награди за старанието и активността в НУ „Хр. Ботев“

Последната декемврийска седмица донесе на учениците не само дообро настроение, но и много награди за тяхното старание и активност.

На 18.12.2019 година г-жа Иванова /директор на училището/ награди третокласниците Ана Вакинова /3 а клас/, Никол Кюрчийска / 3 б клас /,Карина Карагинева /3 б клас/ и  Деяна Тошева /3 в клас/ за отличното им представяне в състезанието по правопис по повод Националната седмица на четенето.

Същия ден г-жа Иванова, след преценка на жури във връзка с обявен конкурс в училището за най-красива коледна украса в класните стаи, мина и подари на всички класове коледни сувенири за украса. Тя похвали учениците за красиво подредените и украсени стаи и им пожела весели празници.

На 19.12.2019 година второкласниците бяха посетени и наградени от г-жа Б. Цекова / секретар на МКБППМН/ по повод поставената от нея задача по време на Националната седмица на четенето. Най-активни в създаването на илюстрациите по приказката „Болен здрав носи“ се оказаха учениците от 2 в клас, които получиха и най-много персонални грамоти и награди / 12 участника/. След тях се наредиха 2 а клас /5 участници/ и 2 б клас /1 участник/.  Г-жа Цекова пожела на малчуганите да бъдат отговорни и послушни през идващата нова година.